עורכי דין רשלנות רפואית ערוכים למקרים שבהם המטופל זקוק לייעוץ משפטי, כשיש חשד שפעולה רפואית לא בוצעה בהצלחה. הרשלנות יכולה להתבטא בניתוח כושל לקיצור קיבה, בטעות בפענוח בדיקת דימות או בשגיאה באבחון של סוג המחלה הממאירה. במקרים אלה צריך לזכור שגם הצוות הרפואי עלול לבצע טעות אנוש, מצד אחד, ומצד שני כדאי לבדוק אם הטעות נבעה מחוסר זהירות או מקצועיות, ולבדוק האם מגיעים ,לכם פיצויים בגין הנזק שנגרם..
מתי תיתכן רשלנות רפואית?
קיימות דוגמאות רבות למקרים של רשלנות רפואית. ניתן, למשל, לבחון רשלנות רפואית במקרה של ניתוח עיניים. רשלנות רפואית עלולה להתקיים בשלב אבחון הבעיה או בניתוח עצמו. עוד בשלב האבחון ייתכן שהרופא יקבע דיאגנוזה שגויה שתוביל את המטופל להכנות מיותרות לקראת טיפול שאינו מתאים לו. בשלב הניתוח עצמו עלולה להתקיים רשלנות רפואית כתוצאה משימוש בלתי נכון בכלי הניתוח או אי נוכחות של גורם רפואי בכיר במהלך הניתוח. מעבר לכך, קיימת גם חובת קבלת הסכמה מדעת של החולה. על הצוות הרפואי מוטלת האחריות למסור לחולה את כל המידע בדבר הפעולה הרפואית שהוא עומד לעבוד ולהחתים אותו על טופסי הסכמה.
עורכי דין רשלנות רפואית אצלנו
אתם מוזמנים לפנות אלינו כאשר אתם חושדים שנהגו בכם בחוסר הגינות וכתוצאה מכך אתם סובלים מרשלנות רפואית. עורכי דין רשלנות רפואית מטעמנו ישמחו לעזור לכם בכל שלב. בתחילת התהליך נתשאל אתכם ונאסוף מידע על המקרה. אל תירתעו אם במידת הצורך נשלח אתכם לביצוע בדיקות נוספות. הבדיקות המדוקדקות בעניינים רפואיים ומשפטיים נועדו לעזור לנו ולכם לנהל הליך משפטי שיעמוד איתן בבית המשפט. מטבע הדברים, אנו נצטרך לבצע בדיקות נוספות מול הגורמים הרפואיים כדי לאמוד את הנזק שנגרם לכם וכדי לוודא שאכן מדובר ברשלנות רפואית. בסיום כל הבדיקות ואיסוף המידע נגיש כתב תביעה לבית המשפט המתאים וננהל את ההליך המשפטי עד לקבלת הפיצוי הראוי עבורכם.